ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники АТО Львова запросили Гройсмана в гості до їх наметового містечка

|

Учасники АТО, які останні два тижні стоять під львівською мерією, запрошують завтра прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана до себе в гості. Про це вони написали на своїй сторінці у соцмережах.

3

На сторінці Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих сьогодні увечері з’явилося повідомлення, де учасники АТО запрошують Володимира Гройсмана до себе у наметове містечко.

«Volodymyr Groysman Шановний пане Володимире Гройсман!
До нас дійшла інформація про те, що завтра Ви будете у Львові. Запрошуємо Вас на смачний куліш та теплий чай у наше наметове містечко. Не побачити нас складно, це тільки львівські чиновники «осліпли» до наших вимог і не помічають людей, що ось уже 2 тижні живуть у палатках під стінами їхніх кабінетів. Отож, наша адреса – Площа Ринок, 1, а далі вже самі все побачите.
Учасники АТО стали не потрібними у себе вдома. Мерія нас не чує. Ми вимагаємо почати реальний процес виділення земельних ділянок, передбачених Законом України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. До цього дня ми отримували лише відмовки Садового та обіцянки, які ніколи не здійсняться. Маємо надію, що Ви нас почуєте та посприяєте у вирішенні проблеми.
Чекаємо Вашого візиту, шановний Прем’єр-міністре. Volodymyr Groysman» – пишуть учасники АТО зі Львова
Завтра, 30 вересня,  заплановано візит до Львова прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, безстрокова акція учасників АТО Львова розпочала два тижні тому. Бійці розклали під Ратушею намети, оскільки львівська мерія не виконує ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», простіше кажучи, воякам за більше, ніж два роки не виділили жодної земельної ділянки. Львів став одним з трьох міст України, де АТОвцям не виділяють землю. У трійку також увійшли Донецьк та Луганськ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *