ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилася програма Lviv Acoustic Fest

|

Організатори фестивалю Lviv Acoustic Fest, який відбудеться 8-9 жовтня на території кінотеатру «Львів», анонсували усіх учасників головної сцени.

lafest-afisha-rozklad-horizontal

Отож, у суботу, 8-го жовтня, на головній сцені в кінотеатрі «Львів» виступатимуть загадковий Adam, перспективний інді-фолк дует The Elephants, мелодійний гурт зі Львова «Плесо», сенсація цього року – група, яка співає про ковбоїв, соколів та персикові сни, – Latexfauna, а також хедлайнери першого дня – київське тріо Panivalkova.

А в неділю, 9-го жовтня, львів’яни і гості міста будуть слухати  тріп-хоп від mari cheba, експресивний піано-рок дует Myopia, українську етніку у поєднанні з американським блюграсом у виконанні Lemko Bluegrass Band, найцікавіше відкриття 2015 року серед української музики – Blooms Corda. Яскравим завершенням другого дня та фестивалю стане виступ ліричних та чуттєвих «Один в Каное».

Незабаром організатори – Sviat promo – оголосять гурти, які гратимуть протягом двох днів на денній сцені Lviv Acoustic Fest.

Lviv Acoustic Fest – це фестиваль, який проводиться у Львові з 2013 року. За три роки існування у його рамках свої акустичні програми представили гурти з усієї України: O.Torvald, Vivienne Mort, Pianoбой, «Гапочка», «Бахрома», «ПНД», Zapaska, Sinoptik, Sasha Boole та багато інших. Lviv Acoustic Fest розпочинався в акустичному форматі. Цього ж року усі гурти виступатимуть у повному складі. «Acoustic» у назві фестивалю відтепер – це, радше, настрій, а не вимога до звучання. А ще цьогоріч організатори підготували для меломанів дві сцени, свіжий та небанальний лайн-ап, який буде до смаку поціновувачам гарної музики, і найцікавіше – абсолютно нова локація – територія кінотеатру «Львів», що розташований у Стрийському парку. До слова, у майбутньому тут планують створити новий культурний осередок на мапі Львова.

Вартість акційних абонементів на два дні Lviv Acoustic Fest (8 та 9 жовтня) – 200 грн. Придбати квитки можна за посиланням: https://goo.gl/jw0m0Y

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *