ОСТАННІ НОВИНИ

Свині Львівщини до африканської чуми готові

|

Як ліквідувати збудник африканської чуми чиновникам Львівщини розповіли сусіди-поляки. Прол це йшла мова півд. Час  час робочої зустрічі голови Держпродспоживслужби України Володимира Лапи із Головним ветеринарним лікарем республіки Польща Володимиром Скорубським, директором Державного ветеринарного інституту республіки Польща професором Кшиштофом Нємчуком. Повідомляє прес-служба ЛОДА.

chuma

Під час зустрічі Володимир Лапа розповів про напрацювання спільно із Європейським союзом щодо поширення Програм моніторингу в дикій фауні на територію України в рамках транскордонного співробітництва та надання іншої допомоги Україні.

Ростислав Замлинський наголосив на важливості обміном таким досвідом та необхідністю посилити комунікацію між відповідними службами обох держав з метою забезпечення харчової безпеки як Львівської області, так і України в цілому.

Володимир Скарубський запевнив, що Міністерство Польщі підтримує співпрацю з Україною і хоче надати допомогу на всіх рівнях для попередження можливості поширення африканської чуми свиней.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *