ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу у Львові стартує перший всеукраїнський bookcrossing «Книга в мандрах»

|

17 вересня у Львові в рамках Форуму видавців розпочинається грандіозний для України проект – книгооберт «Книга в мандрах», який організовує викладач Школи Журналістики Сергій Трухімович разом зі своєю командою та спільно з Видавничим домом «Києво-Могилянська академія».

2

Це унікальний в масштабах України книгооберт, який проводять задля популяризації навчальної україномовної літератури. Вперше  відправлять у  всеукраїнську мандрівку книгу – практичний посібник «Реклама. Конспекти копірайтера». Один і той самий посібник побуває у 26 містах України, де його зустрінуть однодумці та хороші друзі.

Запрошують  взяти участь у старті книгооберту, який відбудеться 17 вересня о 15:00 год. в Coworking-center CoMMuna (вулиця Кольберга, 3-А). Під час цього заходу представлять посібник, який вирушить у подорож; розкажуть детальніше про проект «Книга в мандрах» та разом відправлять книгу у перше місто – Луцьк.

Також підготували ще один сюрприз – під час старту книгооберту розіграють 2 посібники «Реклама. Конспекти копірайтера» – один серед журналістів, інший – серед гостей заходу.

Вхід вільний. Захід триватиме до 16:00.

Якщо у вас залишились запитання – пишіть скриньку [email protected], або телефонуйте 067-862-30-21.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *