ОСТАННІ НОВИНИ

Минула доба у зоні АТО пройшла без бойових втрат і поранених

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.

1

Луганський напрямок

Вчора відбулося 9 ворожих обстрілів біля с. Новоолександрівка.  Окупанти почали вести вогонь о 19.30, і припинили стріляти лише через 4 години. Противник застосовував легке озброєння та бронетехніку.

Донецький напрямок

Як і раніше, найбільше ворожих обстрілів сталося в авдіївській промзоні. Також противник по 1 разу порушив режим тиші в Луганському та Новогородському. Важке озброєння при цьому не застосовувалося, здебільшого вогонь вівся у світлу пору доби.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 7 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Вчора між 6 та 8 годиною окупанти брутально порушили Мінські домовленості. На ділянці фронту Водяне – Широкине противник застосовував одночасно кілька мінометних батарей та 122-мм артилерію.

По наших позиціях випущено понад 90 мін та 12 артснарядів. Для коригування вогню ворог застосував 3 БПЛА. Інша «гаряча точка» – це Мар’їнка, де окупанти між 18 та 23 годиною здійснили 9 обстрілів, застосувавши легке озброєння.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 20 ворожих обстрілів, зокрема 5 – з важкого озброєння.

За фактами, які оприлюднив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, підтверджені втрати противника за 10-11 вересня – 4 загиблих та 5 поранених окупантів на всіх напрямках.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *