ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві горів «Інтер»

|

У Києві на вул. Щусєва,26 під будівлею, де розміщується офіс телеканалу “Інтер”, невідомі підпалили шини, задимлення також було на одному з поверхів у будівлі. Про це повідомляє УП.

1

Під вікнами триповерхової будівлі за вказаною адресою були присутні невідомі з транспарантами “Інтер” – агент Кремля”, такий самий  напис вони залишили на стіні біля будівлі.

2

У самій будівлі з невідомої причини виникло задимлення. На місце інциденту прибули пожежні машини, поліція та “швидка”.  З будівлі евакуювали людей.

3

Рух транспорту на частині дороги між станціями метро “Сирецька” та “Дорогожичі” було обмежено.

4

Згодом телеканал на своєму сайті заявив, що невідомі скоїли напад на офіс компанії «Національні інформаційні системи», що створює програми «Новини», «Подробиці», «Подробиці тижня» для телеканалу «Інтер»: був дійснений підпал будівлі, знищена телевізійна студія.

«В результаті здійсненого підпалу повністю згоріла студія програми «Подробиці». Кілька співробітників компанії отруїлися чадним газом, їм надається медична допомога. Одна співробітниця зламала під час пожежі ногу.

Сьогодні, орієнтовно о 16.30 озброєна група людей в складі близько 15 осіб увірвалася в будівлю по вул. Щусєва, 26, в якій знаходиться компанія «Національні інформаційні системи». Нападники зробили кілька пострілів і підпалили будівлю», – йдеться у повідомленні телеканалу.

Джерело фото: УП

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *