ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» продовжують пасти задніх у Прем’єр-лізі: програли луганській «Зорі» 2:1

|

У 5 турі прем’єр-ліги Чемпіонату України з футболу  луганці на “Славутич-Арені” мінімально здолали львівські “Карпати”.

карпати

Розпочали команди досить активно. “Зоря” більше тиснула і досягла свого на 20 хвилині. Після кутового м’яч відскочив за межі штрафного майданчика, де його підібрав Петряк. Молодий хавбек красивим ударом влучив у стійку, а добив м’яч у пусті ворота Гордієнко.

До перерви господарі поля могли забивати ще, загострювали ситуацію поблизу володінь Підківки Караваєв, Петряк та Бонавентуре. Нігерієць мав два хороших шанси, але змарнував їх. У другому таймі гра виглядала не такою збалансованою. Суперники багато помилялися, особливо це стосується львів’ян, які регулярно дарували м’яч луганцям у простих ситуаціях.

Одну з контратак “Зоря” втілила в гол. Паулінью чудовим пасом подарував Караваєву багато простору і той спокійно скористався провалом в обороні “Карпат”. За дві хвилини “зелено-білі” скоротили відставання зусиллями Худоб’яка та Лобая, але на більше гостей не вистачило.

“Зоря” набрала 13 очок і закріпилася на третій сходинці турнірної таблиці, а “Карпати” продовжують залишатися на останньому місці.

Голи: Гордієнко, 20, Караваєв, 87 – Лобай, 89

Футбол-24

Фото: zik.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *