ОСТАННІ НОВИНИ

РФ готує провокації у Львові на День Незалежності

|

Група кіберактивістів «КіберХунта» отримала доступ до особистого листування бойовика терористичної організації «ЛНР» з позивним «Гром», який координує інформаційні операції спецслужб Російської Федерації на території Львівщини. Інформація, що має оперативну цінність, спрямована для дослідження в СБУ.

львів

З отриманих матеріалів стало відомо, що агенти РФ планують здійснити провокацію у Львові під час святкування 25-ї річниці Незалежності України.

Ми вже зараз можемо оприлюднити деякі факти, оприлюднення яких не завадить роботі оперативників.

Агенти Кремля мають намір зняти квартиру в центрі міста, де планується велике скупчення людей, і включити через потужні колонки заздалегідь підготовлену аудіозапис. На місці запланованого, ймовірно, будуть особи, які почнуть відеофіксацію провокації для російських ЗМІ, щоб дати їм можливість представити інцидент «як прояв бажання створити Львівську Народну Республіку», що діє в загальній канві з проросійськими анклавами – терористичними організаціями «ЛНР»  та «ДНР».

В даний момент російські куратори через своїх агентів намагаються знайти виконавця провокації – людини, яка за певну плату візьметься її реалізувати.

Докладаємо скріншоти перехопленого листування. Телефонний номер затертий, щоб не заважати роботі силовиків.

Варто відзначити, що подібний сценарій вже був реалізований – на День Незалежності України в 1999 році. Тоді група з 20 лимонівців, які прибули з РФ, проникла на вежу будівлі Матроського клубу на площі Ушакова в самому центрі Севастополя. Близько 10 ранку на другому поверсі башти вони закріпили транспарант «Севастополь – російське місто!», А потім, піднявшись до шпиля, вивісили прапор НБП і почали розкидати листівки антиукраїнського змісту.

У перехопленому листуванні куратор згадує про те, що подія буде анонсована на інформаційному ресурсі «Львівської народної республіки». Можливо, мова йде про одну з соціальних груп, створених в соцмережах для просування фейкової «Львівської Народної Республіки».

1f

1f1

1f2

1f3

1f5

Джерело інформації: InformNapalm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *