ОСТАННІ НОВИНИ

Юрій Чебан: «Ця Олімпіада остання в моєму житті»

|

Дворазовий Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках і каное поділився емоціями про свій тріумфальний виступ в Ріо та повідомив про плани на майбутнє:

145

«Мабуть цій медалі я радий навіть більше, ніж попереднім. Ця – одна з найяскравіших в моїй кар’єрі перемог – затьмарила всі мої попередні тріумфи. Це перемога над перемогами.

Я був сконцентрований. Йшов по восьмій доріжці й тільки боковим зором бачив Дем’яненка, який йшов по 7-й – намагався не відволікатися. Не потрібно крутити головою, можна збитися. Краще відпрацювати від початку до кінця те, що було напрацьовано – це й приносить плоди…

Я питав організаторів, чи можна, щоб мій тренер В’ячеслав Сорокін вийшов зі мною на п’єдестал, але знаю, що за регламентом це неможливо. Я б хотів, щоб його теж побачили, тому що тренери завжди залишаються в тіні своїх учнів. Я хотів, щоб всі знали, які люди тренують та готують спортивні таланти України…

Ця Олімпіада така трепетна для мене, що вона остання в моєму житті і я хотів закінчити кар’єру саме на такій мажорній ноті. Хочу подякувати всім тим, хто вірив в мене та підтримував. Ця підтримка завжди мотивує та змушує утримуватися на високих позиціях», – цитує Юрія Чебана прес-служба НОК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *