ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському гаю відбудеться «Свято хліба»

|

Львів’ян та гостей міста запрошують на щорічний захід «Свято хліба», який відбудеться 11 вересня у Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай». Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

39

«Свято хліба» має свої традиції, шанувальників, за десять років стало популярним не лише у Львові та області, а й за їх межами. Основною метою заходу є вшанування професії хлібороба, пекаря, відродження традицій випікання хліба.

Буде запропонована також концертна програма, до участі в якій будуть запрошені популярні виконавці, фольклорні, музичні, танцювальні колективи, дитячі гурти. Плануються різні атракції, майстер-класи, дегустації новинок, виставка-ярмарок хлібобулочної, кондитерської та молочної продукції, різноманітні приємні несподіванки, конкурси, учасникам та переможцям яких, передбачені щедрі призи», – розповідають організатори.

Організатори запрошують скуштувати, придбати та насолодитися смаком свіжоспечених хлібів, калачів, короваїв, кренделиків, паляниць, плетінок, усього смачного та корисного, що виготовили українські пекарі із щедрих дарів української землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *