ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться графіті-фестиваль «АЛЯРМ – Львів’16»

|

Львів’ян та гостей міста запрошують на графіті-фестиваль «АЛЯРМ – Львів’16». Захід відбуватиметься 13 – 14 серпня у Львові (другий рік поспіль – авт.) . Про це Львіському порталу повідомили у прес-службі ЛМР

23

«Цьогоріч фестиваль відрізнятиметься від попереднього. Вперше ми вибиратимемо митців на конкурсній основі. Також для якісного результату ми заохочуватимемо учасників призами. Змінився і підхід до відбору, адже замість персональних запрошень, ми спонукаємо художників об’єднуватися в команди. Як і в попереднього року, відбудуться скетч-батл та лекційна частина», – зазначає головний організатор фестивалю у Львові Тарас Довгалюк.

Вуличне мистецтво та графіті – це невід’ємний атрибут сучасного міста. Візуальні елементи вуличного мистецтва поширюються містами із величезною швидкістю та утворюють осередки, які постають знаними не лише для мешканців, а й для гостей міста.

Усі охочі можуть прийти і поспостерігати за процесом створення графіті-полотна на вул. Винниця, яка є головною локацією фестивалю.

Підпірна стіна на вул. Винниця була обрана не випадково. Адже відповідно до маркетингових досліджень, левова частка туристів, яка приїжджає до Львова, прибуває до міста залізничним транспортом. І вся підпірна стіна чудово проглядається зі сторони залізниці. Тож тепер гості міста, прибуваючи чи відбуваючи зі Львова, матимуть можливість насолодитись спогляданням на сучасне графіті-мистецтво.

Фестиваль відбудеться у Львові вдруге, але загалом захід «АЛЯРМ» вже має шестирічну історію та відбувається в різних містах України, як Луцьк, Івано-Франківськ та Ужгород, і об’єднує найкращих художників графіті мистецтва задля створення креативних цікавих полотен.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *