Олімпіада. Українські гімнасти пробилися у 6 із 8 фіналів

|

Чоловіча збірна України зі спортивної гімнастики кваліфікувалася у фінал Олімпійських Ігор у Ріо. Також двоє українців пробилися до чотирьох фіналів у індивідуальних вправах.

24

За нашу команду виступали Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Владислав Грико, Максим Семянків та Андрій Сєнічкін. Фінальна битва команд відбудеться 8-го серпня, але розраховувати на медалі українцям у цій дисципліні буде складно, адже після кваліфікації фаворитами йдуть китайці, американці та японці.

26

Незважаючи на це медальні шанси Українців у інших дисциплінах доволі непогані. Наш Олег Верняєв вийшов у фінал багатоборства з найкращим результатом – 91.964. Олег також виступить у фіналах вправ на коні, опорному стрибку, перекладині та його улюблених паралельних брусах.

25

Олімпійський призер Лондона Ігор Радівілов боротиметься за нагороди у своєму коронному опорному стрибку.

Нажаль не цілком підкорилися нашим хлопцям вільні вправи на килимі. Також зберігаються мінімальні шанси у виступах на кільцях, де Ігор Радівілов посів 9-те місце і йде першим запасним.

Добре виступили й наші спортсмени-зрадники Олег Степко (Азербайджан – ред.) та Микола Куксенков (РФ – ред.) також пробилися до фіналу багатопорства. Окрім того у Куксенкова є шанс бороротися за медалі у вправах на коні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *