ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Арени Львів» побудують конгрес-хол

|

Біля стадіону «Арена Львів» на площі 8 га побудують сучасний багатофункціональний комплекс, який включатиме у себе конференц-центр та виставковий зал. Він дозволятиме проводити події з кількістю понад 1 000 учасників. Про це розповів заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

257

«У нас активно розвиваються індустрії, пов’язані з проведенням великих подій. Наприклад,  машинобудування, сільське господарство, IT. Вони потребують великих комплексів, де можна виставляти свої напрацювання. Ми говоримо про територію площею близько 8 гектарів біля «Арени Львів», – розповідає Андрій Москаленко.

256

На мапі приблизне розташування конгрес-центру

29 липня ЛКП «Агенція з підготовки подій» оголосила конкурс на розробку техніко-економічного обґрунтування для побудови у Львові багатофункціонального центру.  За словами Андрія Москаленка, переможця буде визначено у кінці вересня. На розробку ТЕО та бізнес-плану попередньо планують виділити 1,2 млн грн з міського бюджету розвитку.

«Ми опиратимемося на кілька основних критеріїв. Зокрема, для нас важливо, щоб компанії мали досвід роботи з схожими проектами, тобто конгрес-холами, та працювали у галузі дослідження інфраструктурних об’єктів. Питання вартості проведення робіт також є важливим», – додає чиновник.

За словами Андрія Москаленка, після висновку, який отримає ЛКП «Агенція з підготовки подій» за результатами ТЕО,  буде оголошений архітектурний конкурс. Його планують оголосити у грудні цього року.

Zaxid.Net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *