ОСТАННІ НОВИНИ

Усі абітурієнти мають перевірити статус електронних заяв: не завантажилися копії атестатів

|

Міністр освіти і науки Лілія Гриневич закликає абітурієнтів перевірити статус своїх електронних заяв до вишів через проблеми із завантаженням скан-копій атестатів. Про це повідомляє «5 канал».

13

«Нам повідомило державне підприємство «ІнфоРесурс», яке займається обслуговуванням Єдиної державної бази з питань освіти, куди вноситься абсолютно вся інформація, пов’язана зі вступною кампанією, що є частина абітурієнтів, у яких не завантажилися атестати, їхні скан-копії. Я хочу звернутися до всіх абітурієнтів, щоб вони перевірили у своїх особистих кабінетах статус своєї заявки, він повинен бути такий – «допущено до конкурсу», – сказала Гриневич.

Вона зазначила: якщо в графі «статус» написано «потребує уточнень» або «відхилено навчальним закладом», то це означає, що скан-копія шкільного атестата не змогла завантажитися.

За словами Лілії Гриневич, в такому випадку скан-копію необхідно надіслати електронною поштою до приймальної комісії вищого навчального закладу, куди абітурієнт подав заяву. Якщо ж абітурієнт не може відправити копію атестата електронною поштою, його можна привезти в приймальну комісію вишу, яка завантажить його в базу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *