ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість загиблих в Алмати збільшилась

|

У результаті стрілянини в Алмати (Казахстан) загинули чотири людини, у тому числі троє поліцейських. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ Казахстану, передає РБК-Україна.

алмати

Повідомляється, що близько 11:00 за місцевим часом невідомий при спробі проникнути в будівлю Алмалинского РУВС завдав вогнепальне поранення постовому поліцейському, після чого зник, заволодівши автоматичною зброєю співробітника поліції.

Згодом при переслідуванні він застосував зброю проти екіпажу поліції “Буран” і поранив двох поліцейських. Крім того, ще двоє поліцейських отримали поранення при його затриманні.

“Злочинцем раніше була проведена спроба захоплення легкового автомобіля жителя міста, в результаті чого водій отримав поранення і помер. Від отриманих поранень при доставці в медустанову померли три співробітника поліції”, – йдеться в повідомленні,

Також повідомляється, що затриманий 27-річний раніше судимий уродженець Кизилординської області підозрюється у вбивстві жінки у минулі вихідні. В Алмати введено оперативний план “Сирена”, всі співробітники поліції орієнтовані на затримання співучасника затриманого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *