ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відоме ім'я одного з українців, що постраждав у теракті в Ніцці

|

Український студент Влад Костюк з Вінниччини, який наразі вчиться в Університеті Каліфорнії у США, опинився серед поранених в Ніцці. Про це розповів «Укрінформу» його шкільний вчитель Петро Тризна.

118

«Влад повідомив батькам та друзям, що він поранений під час перебування в Ніцці. Люди, які йшли поряд з ним, загинули під час теракту. Його самого спочатку занесли до місцевого казино, а потім він отримав меддопомогу. Наразі самому Владу в інтересах слідства заборонено спілкуватися з пресою», – розповів Тризна.

Напередодні трагедії Костюк брав участь у European Innovation Academy, яка проходила саме в Ніцці. Окрім нього, Україна була там представлена ще одним українським студентом, який навчається в Канаді.

Раніше українське МЗС повідомляло, що під час теракту в Ніцці поранено двох громадян України, один українець загинув.

Як відомо, 14 липня у Ніцці після святкувань з нагоди національного свята вантажівка в’їхала у натовп людей, що поверталися додому. Водій вантажівки також відкрив вогонь по людях.

Президент Франції Франсуа Олланд продовжив надзвичайний стан у Франції ще на три місяці.

Станом на ранок п’ятниці відомо, що кількість загиблих в результаті теракту на Англійській набережній у Ніцці зросла до 84 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *