ОСТАННІ НОВИНИ

Міжнародний центр миротворчості ревізують канадійці

|

Діяльність та стрімкий розвиток Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ все більше привертають увагу лідерів провідних країн світу. Зокрема, сьогодні, 12 липня, МЦМБ відвідав Прем’єр-міністр Канади пан Джастін Трюдо. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

85

86

За словами П. Ткачука, разом із начальником Штабу оборони Канади генералом Джонатаном Вансом, Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком, а також численною групою канадських урядовців та військових високопосадовців, Прем’єр-міністр Канади мав змогу особисто переконатись в успішній співпраці канадської та української армій.

87

88

«Злагоджені дії канадських інструкторів та українських воїнів вчергове засвідчили ефективність процесу підготовки українських підрозділів за участі іноземних військових фахівців. Декілька років поспіль ми, не покладаючи рук, нарощували можливості Національної академії сухопутних військ, зокрема й Міжнародного центру миротворчості та безпеки, розбудовували навчально-матеріальну базу, вдосконалювали інфраструктуру, готували кваліфікованих викладачів.

89а

Сьогодні нам не соромно показати результати спільної із нашими закордонними колегами роботи. Однак ми не зупиняємось. Національна безпека та ЗС України потребують сміливих рішень щодо підвищення боєздатності Українського війська, а, насамперед, підготовки професійних військових фахівців різних ланок управління», – повідомив він.

90

91

92

Також П. Ткачук розповів, що Міжнародний центр миротворчості академії сухопутних військ серед лідерів із впровадження у систему підготовки та повсякденної діяльності найкращих світових стандартів, зокрема стандартів НАТО.

94

95

96

«З огляду на те, що Україна продовжує виборювати право бути незалежною та суверенною державою, рішуче протистоїть російській агресії та впевнено дивиться у майбутнє в форматі повноцінної європейської країни, наше завдання залишається незмінним – готувати справжніх патріотів та професіоналів, які зможуть надійно захистити свою Батьківщину. А завдяки нашим союзникам та партнерам, а також незламного духу всього українського народу, поставити нас на коліна неможливо. Слава Україні!», – заявив Павло Ткачук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *