ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік підлеглої Садового сплатить міськраді півтора мільйона неустойки

|

ТОВ «Стрепет» повинне виплатити управлінню комунальної власності Львівської міськради майже 1,5 млн грн неустойки. Про це стало відомо з рішення Господарського суду Львівської області від 14 червня цього року, пишуть Наші Гроші.

37

Власниками ТОВ “Стрепет” є Олег Когут та Володимир Маруняк, чоловік голови Сихівської районної адміністрації Львова Ірини Маруняк.

У 2008 році фірма взяла в оренду у міста приміщення площею 95 кв. м на вул. Драгоманова, 4 терміном на три роки. У 2010-му рішенням госпсуду договір було розірвано, а потім ще двома рішеннями у 2011 році стянуто борг за оренду – понад 150 тис. грн.

Однак, враховуючи, що приміщення не було повернуто, міськрада нарахувала з березня 2011 року по березень 2016 року 1 млн 495 тис. грн неустойки, які суд вирішив стягнути з боржника. Представник фірми “Стрепет” на судові засідання не з‘являвся.

До речі, у 2009 році “Стрепет” хотів викупити це приміщення на Драгоманова, однак врезультаті договір купівлі-продажу розірвали у судовому порядку аж у 2014-му, оскільки фірма не сплатила повної вартості.

Ірина Маруняк бізнес свого чоловіка, усупереч вимогам законодавства, не декларує вже багато років. У відповідних розділах декларацій стоять прочерки, хоча Володимир Маруняк вніс до “статутника” ТОВ “Стрепет” 336,5 тис. грн. У коментарі “НГ. Львів”, голова Сихівської РА пояснила, що фірма, де співвласником є її чоловік, вже давно не працює, не має доходів, а тому вона її в декларації не вказує.

33

У деклараціях відсутні дані про існуючий бізнес чоловіка Маруняк (прінтскрін з декларації за 2015 рік)

35

Відомості про бізнес в офіційному реєстрі.

36

Окрім того, у деклараціях Маруняк за 2012-2015 рр. приховано розмір доходів членів сім’ї, у старіших деклараціях – відсутні сторінки з майном родини, а в декларації за 2015 рік – затерто дані про майно сім’ї, включно з площею житла та марками транспортних засобів.

Фото: hromadske.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *