ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал у Горішніх Плавнях. «Мусора» сприяють знищенню героїв АТО

|

Цієї ночі в Горішніх Плавнях по звірячому побили героя АТОшника. Били його руками і ногами 9 нелюдів – п’ять самок і чотири самця. Після того захисника спробували задушити. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила відома волонтерка Ксенія Бикова.

987

Жінка просить оприлюднити цю інформацію широкому загалу, адже це не перший подібний випадок у її області. А найгірше каже те, що фактичне переслідування героїв АТО покривають місцеві силовики.

«Діма не п’є, не курить, воював у складі 93-ї бригади в р-ні ДАПа. Били його саме за те, що він атошник. «Мусора», повторюю – «мусора», не хотіли приймати заяви. Три чарівні літери привели їх до тями – СБУ. Потім не хотіли робити експертизу, допомогло слово – преса, потім не хотіли класти в лікарню, допоміг дзвінок головному лікарю. До назви Горішні Плавні, нам ще потрібно дорости. Наразі ми «мухосранск». Я прошу допомоги преси. Ми не збираємося відступати… Це другий випадок в області. Має бути стаття з хорошим терміном покарання за такий побутовий сепаратизм», – йдеться у повідомленні волонтерки.

989

Додамо, що Ксенія Бикова активний волонтер, яка всіляко допомагає воїнам АТО. Зараз їй необхідні кошти на медикаменти для наших бійців на півдні АТО.

Жінка іронізує, що за фінансову допомогу не ображатиметься. Реквізит картки для перерахунку коштів: 4149 4978 2704 1759 (Приват)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *