ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї неділі Жовква запрошує на фестиваль #GazonParty

|

Цієї неділі, 26 червня, Жовква фестивалитиме – у місті проходитиме #GazonParty. Це унікальний фест від ініціативної молоді міста, мета якого – промоція міста та популяризація альтернативного відпочинку. Проходитиме дійство на території одного із найгарніших замків України – Жовківського замку.

жовква

Цього року організатори фесту підготували потужну програму: молодіжну веломандрівку Жовквою, показові спортивні та танцювальні виступи, змагання, шаховий турнір, лицарські бої та майстер-класи, фестиваль вуличної їжі, виступи рок-гуртів «Michelle Band» та «Leo City», а також грандіозне лазерне шоу і масовий запуск небесних ліхтариків. Уподовж свята гостей розважатимуть драйвові ведучі – Тетяна Джумак та Роман Федоришин.

При вході у замок гостей фестивалю зустрічатиме справжнє середньовічне містечко з лицарськими шатрами, вуличними меблями, гарматами та всією необхідною атрибутикою. О 19 годині розпочнеться історичне відтворення бою за захоплення Жовківського замку.

Окрім цього, фестиваль має і соціальну складову: організатори забезпечують приїзд групи молодих людей зі Сватова Луганської області, аби показати їм західну Україну, особливості святкування Дня молоді та налагодити соціальні контакти.

За словами ініціаторів фесту, на учасників #ГазонПаті готують багато несподіваних розваг і сюрпризів, які наразі тримають в секреті. Вони обіцяють, що весело і цікаво буде всім – і найменшим дітям, і молодим людям, і вже дорослим жовків’янам. Адже окрім розваг, їм запропонують цікаві майстер-класи, фотозони та інтерактивні розваги. Зустрічатиме гостей фестивалю справжнє середньовічне містечко із шатрами, лицарями, обладунками та середньовічними розвагами.

#ГазонПаті проходить при підтримці Жовківської міської ради та підприємців Жовкви.

Вхід на фестиваль для усіх відвідувачів – безкоштовний. Триватиме дійство з 15 до 23 години.

gazon

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *