ОСТАННІ НОВИНИ

Савченко пояснила, чому треба вести переговори з сепаратистами

|

Український народний депутат Надія Савченко пояснила свою позицію щодо переговорів із бойовиками на сході України.  Свою позицію вона обґрунтувала у інтерв’ю тсн.

савченко

За словами Надії Савченко, вона готова почати першої говорити.

«Я вже багато разів розповідала, що колись отримала один лист. Мені написала одна жінка, яка втратила на фронті єдиного сина. І вона дуже хотіла, аби я припинила голодувати. Вона сказала, що може абсолютно зрозуміти ту матір, чий син загинув, який воював за ЛНР-ДНР. Розумієте, критикувати можуть лише оті диванні війська Майдану, диванні війська АТО. Але мене зрозуміють ті люди, які понесли втрати. Звичайно, деякий час хочеться помсти, але вони чудово розуміють, що жити ненавистю все життя неможна. І рано чи пізно доведеться говорити. Я готова бути першою», – розповіла вона.

На думку Савченко, єдиний ворог українців –  це російська влада.

«У мене так само є за що не любити своїх ворогів. Але є вороги і є противники. І я вважаю, що ці люди, осліплені російською пропагандою – це противники. А російська влада – це і є ворог. Я вважаю, що українці один з одним обов’язково помиряться, якщо не буде заважати сусід. І я готова розпочати цей шлях, навіть якщо мене критикуватимуть», – переконує вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *