ОСТАННІ НОВИНИ

На Грибовицькму сміттєзвалищі з'явиться воєнізована охорона

|

Комісія з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики під час засідання погодила укладення ЛКП «Збиранка» договору на надання охоронних послуг на суму до 150 тис. грн. на місяць.  Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Грибовичі

Як повідомив заступник голови комісії Віталій Свінціцький, департамент житлового господарства та інфраструктури планує залучити для охорони території Грибовицького сміттєзвалища воєнізовану охорону. Для того, щоб уникнути можливих підпалів в майбутньому передбачається встановити по периметру огорожу з відеокамерами та сигналізацією.

«Виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення необхідного обладнання займе певний час, тому важливо найближчим часом залучити охоронні воєнізовані структури. Розглядаються пропозиції від управління ДСО і від спецпідрозділ «Титан», – зазначив Віталій Свінціцький.

Додамо, що відповідно до ухвали Львівської міської ради від 31.05.2016 року статутний фонд ЛКП «Збиранка» поповнено на 13,7 мнл.грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *