ОСТАННІ НОВИНИ

За добу окупанти відкрили вогонь по наших позиціях 28 разів

|

За минулу добу зафіксовано 28 випадків відкриття вогню з боку бойовиків: по 13 обстрілів на Донецькому і Маріупольському напрямах і 2-на Луганському. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку укріплення ЗСУ поблизу Авдіївки і шахти Бутівка бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів, гранатометів, мінометів калібру 82 мм і важкої артилерії калібру 152 мм.

По українських силах в районі Верхньоторецька і Луганського терористи вели вогонь з автоматичних гранатометів. Українські позиції неподалік Троїцького були обстріляні з мінометів різних калібрів. З самохідних артустановок калібру 122 мм бойовики били по укріпленнях сил АТО неподалік Майорська і Миколаївки Другої.

На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО зі стрілецької зброї поблизу Красногоровки, Мар’їнки і Гнутового. По силах АТО біля Новотроїцького, Водяного, Талаковки і Тарамчука стріляли з гранатометів різних систем. В районі Красногоровки і Мар’їнки також активно діяли снайпери бойовиків.

На Луганщині з кулеметів великого калібру, БМП і гранатометів терористи вели вогонь по позиціях ЗСУ поруч з Новозванівкою.

За минулу добу уздовж лінії розмежування також зафіксовано проліт трьох безпілотників.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *