ОСТАННІ НОВИНИ

Регіональний офіс реформ у Львівській області отримав свого координатора

|

Віталій Корецький став переможцем конкурсу на посаду координатора Офісу реформ з децентралізації та розвитку у Львівській області. Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Корецький

На виконання пріоритетних завдань з реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади, забезпечення системної і комплексної роботи  зацікавлених органів у цій сфері, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з міжнародними партнерами – донорами оголосило конкурс на посади координаторів Регіональних офісів реформ з децентралізації та розвитку, які діятимуть в кожній області України.

За умовами конкурсу, попередній конкурсний відбір проводився обласними конкурсними комісіями у складі представників обласної державної адміністрації, регіональних відділень асоціацій органів місцевого самоврядування та експертів. Результати попереднього відбору, викладені були спрямовані центральній конкурсній Комісії, яка 13-15 червня провела 2-ей етап конкурсу і визначила переможців у 15 областях України.

Координатором РОР у Львівській області став Віталій Корецький.  Найближчим часом його буде призначено на цю посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *