ОСТАННІ НОВИНИ

В українських Карпатах відбудуться найбільші пригодницькі перегони країни

|

26-27 червня в українських Карпатах відбудуться найбільші пригодницькі перегони Gorgany Race. Участь у десятих ювілейних змагання візьмуть понад 500 учасників з усієї України. Про це Львівсьокму порталу повідомили організатори.

Gorgany race

Цьогоріч Gorgany Race стартують у селі  Бистриця на поляні на березі річки Бистриця Надвірнянська. Перегони розпочнуться 26 червня о 10:30 (початок реєстрації для учасників о 7:00).

Змагання вже традиційно відбуватимуться у трьох класах: спринт, трек, вело. Вперше цього року організатори вводять новий четвертий клас змагань – півспринт  для тих, хто завжди мріяв взяти участь у пригодницьких перегонах, але боявся надмірного навантаження.

Мета у всіх учасників одна – якнайшвидше дістатись до фінішу, подолавши якомога більше технічних точок (КП). До початку змагань ніхто з учасників не знає точного маршруту і не знає, чого чекати на дистанції. Тож, завжди є момент несподіванки.

Складність перегонів ще й у тому, що вони відбуваються у Ґорґанах – найбільш віддаленому та важкодоступному гірському масиві Карпат. Хто подолає найшвидше доволі складну дистанцію, той і стане переможцем.

Організатори наголошують, що захід не  лише для професійних спортсменів, а й для тих, хто веде активний спосіб життя і любить мандри.

«Важлива не перемога у змаганнях, а перемога над собою, тому учасникам раджу ставити собі персональні цілі і встановлювати особисті рекорди. Бо подолання перешкод робить нас сильнішими», – додає співорганізатор Андрій Бандрівський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *