ОСТАННІ НОВИНИ

Українських бігунів запрошують до команди відчайдух пробігтися Європою

|

Проект «Run for Peace» проводить набір до команди відчайдух, які за 20 днів мають пробігти 7 000 км 14 країнами Європи у форматі нон-стоп естафети. Про це повідомляє VIDIA.

марафон

Як відомо, минулого року група українських марафонців вирушила у пробіг Європою, аби подякувати європейцям за підтримку України. Маршрут «Забігу миру» Київ-Ватикан пролягає через 42 столиці країн Європи та становить 18 000 км.

Цей забіг зареєструють у Книзі рекордів Гіннеса як найдовший безперервний забіг, здійснений групою людей.

Серед вимог до потенційних учасників нинішньої естафети — спроможність бігти до 20 км на добу (темп не повільніше 6.0), знання англійської мови (бажано intermediate, але не нижче розмовного), наявність прав категорії В (керувати авто-супроводом).

Грошовий внесок за участь у естафеті становить 1 000 євро.

«Встигни стати частиною масштабного проекту та потрапити до 12 найвитриваліших. Пробіжи 14 країн Європи та долучись до команди тих хто творить історію України та спорту», – наголошують організатори.

Організатори обіцяють, що участь у такому командному забігу дасть учасникам не лише можливість випробувати себе на витривалість, але й «можливість порибалити в Норвегії, перепливти на паромі Атлантику, зробити розминку на палубі та отримати круті спогади на все життя», а ще змогу виступити в Оксфордському університеті перед студентами.

Зареєструватися на участь у заході можна тут.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *