ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні збірна України зіграє з Північною Ірландією

|

Національна збірна України з футболу сьогодні, 16 червня, проведе свій другий поєдинок на XV чемпіонаті Європи у Франції.

збірна

Турнірний шлях на Євро-2016 “синьо-жовті” продовжать матчем зі збірною Північної Ірландії, повідомляє Укрінформ.

Стартовий свисток арбітра ФІФА з Чехії Павела Краловця на арені “Стад-де-Ліон” в Ліоні пролунає о 19.00 за київським часом.

Українці жодного разу не програли північноірландцям: у чотирьох зустрічах – 2 перемоги при двох нічиїх, різниця м’ячів – 3:1. Останні матчі пройшли у відбірковому циклі Євро-2004 і завершилися без голів. У кваліфікації Євро-1996 проти України грав тренер британців Майкл О’Ніл і програв 0:1.

Обидві команди почали Євро-2016 з поразок. Команда Михайла Фоменка поступилася триразовому чемпіону Європи, чинному чемпіону світу збірній Німеччини (0:2), а північноірландці програли команді Польщі (0:1). Тому майбутній поєдинок буде визначальним у боротьбі за вихід в плей-офф континентальної першості.

В іншому матчі групи С на “Стад де Франс” в Сен-Дені о 22.00 зійдуться збірні Німеччини та Польщі. Команди грали у кваліфікації і обмінялися домашніми перемогами. Відсвяткувавши успіх вдома 2:0, поляки перервали безвиграшну серію з 18 матчів проти німців. У вересні минулого року чемпіони світу взяли реванш у Штутгарті – 3:1.

Сьомий ігровий день Євро-2016 о 16.00 почнуть представники квартету В – на арені “Фелікс Боллар-Делеліс” в Лансі відносини з’ясують збірні Англії і Уельсу. Статистика Англії в 103 матчах з Уельсом: 68 перемог, 21 нічия і 14 поразок. У трьох останніх зустрічах з географічними сусідами англійці не пропустили жодного м’яча. В останній раз родоначальників футболу валлійці перемагали в травні 1984 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *