ОСТАННІ НОВИНИ

НАТО не планує знімати санкції проти Росії

|

Країнам-членам НАТО слід бути послідовними в своїй політиці щодо Росії – ще не час скорочувати або скасовувати санкції. співголова міжпарламентської ради Україна-НАТО Рейнел Андрейчук, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

санкції

«Мої колеги з країн-членів НАТО повинні бути послідовними в нашій політиці по відношенню до путінської Росії. Зараз не час скорочувати або знімати санкції. Вони роблять свій вплив: російські пропагандисти вже не говорять про Новоросію або «русский мир», – зазначила Рейнел Андрейчук у вівторок в Києві під час засідання міжпарламентської ради Україна-НАТО.

Вона додала: «Кремль недавно визнав, що Донбас є українською територією і погодився звільнити (українську військовослужбовця і народного депутата) Надію Савченко».

«Росія і її послідовники на Донбасі повинні припинити порушувати режим припинення вогню, вивести російські війська і озброєння з Донбасу, надати можливість українським прикордонникам контролювати свою сторону українсько-російського кордону, звільнити українських політичних в’язнів, також погодитися з проведенням місцевих виборів відповідно до українського законодавства», – зазначила вона.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *