ОСТАННІ НОВИНИ

«Доктора Пі» етапували до Львова

|

Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктор Пі», який відбував покарання у Полицькій виправній колонії на Рівненщині, етапували до попереднього місця ув’язнення – у Львівський слідчий ізолятор. Про це Укрінформу розповів начальник Полицької виправної колонії полковник внутрішньої служби Володимир Каламбет.

доктор пі

«Слюсарчук у нас перебував із середини минулого літа. Режим не порушував. На роботу не ходив через медичне протипоказання.

Дуже багато читав. Переважно наукову, художню літературу. Конфліктів із засудженими не мав. Йому, як й іншим, в установленому порядку передавали передачі. Напередодні Андрія Слюсарчука відправили до Львівського СІЗО спецвагоном у поїзді Київ-Львів», – розповів  Каламбет.

Нагадаємо, Слюсарчук видавав себе за фахового нейрохірурга. Здобув славу людини з феноменальними здібностями. Утім, усі його досягнення виявилися фіктивними. А його некомпетентне лікування призвело до летальних наслідків.

Як відомо, 14 лютого 2014 року Сихівський районний суд Львова засудив Слюсарчука до 8 років позбавлення волі за шахрайство. Відбувати покарання його відправили у Полицьку виправну колонію, що в Рівненській області.

Слюсарчук мав звільнитися звідти 20 червня цього року. Але Вищий спеціалізований суд України скасував вирок апеляційного суду, і справу скандального лікаря тепер направлять на новий судовий розгляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *