ОСТАННІ НОВИНИ

«Диких» російських вболівальників депортують із Франції через сутички у Марселі

|

Поліція Франції оголосила про депортацію трьох російських уболівальників після затримання автобуса з фанатами в передмісті Канн, який прямував з Ніцци в Лілль на матч чемпіонату Європи 2016, повідомив президент групи Всеросійського об’єднання вболівальників Олександр Шпригін.

1

Як зазначає «Дзеркало тижня», Французький спецназ зупинив і обшукав автобус з російськими вболівальниками на під’їзді до Ліллю, де 15 червня пройде матч Євро-2016 Росія – Словаччина. Одному з уболівальників після огляду правоохоронці оголосили про депортацію.

За даними ЗМІ, мова йде про керівника фан-клубу московського “Локомотива” Олексія Ерунове. Також аналогічне рішення було винесено за ще двом росіянам. Пізніше Шпригін заявив, що депортувати хочуть всю групу уболівальників.

«Нам зараз оголосили, що весь автобус буде депортований, але ми чекаємо консула, загрожують силою. Це натуральне неподобство, чому депортують офіційну групу уболівальників, які не брали ніякої участі в безладах в Марселі. Ми вважаємо що це показуха, вони пропустили ситуацію 11- го числа і вирішили так відігратися на мирних громадян. Ми не підкоримося, чекаємо консула «, – сказав Шпригін.

Нагадаємо, що збірні Росії та Англії в першому турі Євро-2016 зіграли внічию – 1:1. Після цього уболівальники російської і англійської збірних влаштували ряд зіткнень в Марселі, в результаті яких постраждало близько 40 осіб. Крім того, російські фанати напали на вболівальників англійської збірної вже безпосередньо на стадіоні. У зв’язку з цим УЄФА відкрив справу щодо РФС. КДК УЄФА розглядає організацію заворушень, расистську поведінку і використання піротехніки російськими вболівальниками. Вердикт стосовно російської збірної буде винесено 14 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *