ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий звинувачує Порошенка у загибелі рятувальників на сміттєзвалищі

|

«Після моїх наполегливих прохань, держава вчора виділила авіацію на гасіння пожежі, це можна було зробити в перший день і люди б не загинули», – про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

1

«Мені було дивно це чути (порада Порошенка не політизувати проблему сміття, – ред.). Я просив його про допомогу по пожежі. Після моїх наполегливих прохань, держава вчора виділила авіацію на гасіння пожежі, це можна було зробити в перший день і люди б не загинули», – заявив Садовий.

«Я думаю, що певно хтось мав такі наміри, що Львів буде завалений сміттям, але нічого у них не вийшло. Нам важко. Блокують вивіз сміття на інші полігони, але ми робимо все можливе, щоб підтримати порядок і далі. Люди з державних органів влади, які повинні допомагати, стоять осторонь і посміхаються і спостерігають що вийде… Нормально, вивозимо, важко, але у жителів нарікань немає», – додав він.

Нагадаємо, що сьогодні у міській раді мала відбутись сесія. З самого ранку Ратушу оточили силовики і представники правоохоронців. Незабаром до міськради прийшли обурені активісти і розпочались сутички та бійки, в яких брали участь і депутати, і активісти, і спецпризначенці. Через надзвичайну ситуацію сесію міської ради скасували.  Як стало відомо пізніше, нацгвардійців під міську раду стягнули за наказом помічника міністра внутрішніх справ Авакова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *