ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські активісти просять Порошенка покарати Садового

|

Громадські активісти Львова виступили зі зверненням до Петра Порошенка та  уряду України з вимогою терміново втрутитись у процес становлення «маленького феодала» на Західній Україні. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі організації «Рабів до раю не пускають».

1

За словами громадських активістів, вперше за часи Незалежної України  Львівська міська рада в обличчі Андрія Івановича Садового  відгородилась від громадян турнікетами і спецпідрозділами.
«Сьогодні «європейський» мер продемонстрував своє істинне обличчя. Замість того, щоб спільно обговорити проблему сміттєзвалища в Грибовичах,  Андрій Садовий  не з’явився на сесію в ЛМР і огородив себе Нацгвардією, тим самим спровокувавши конфлікт», – йдеться у зверненні громадян.

Громадські активісти наголошують, що в цьому випадку не може бути ніякої політики і перенесення конфлікту в політичну площину. На думку активістів, мер Львова штучно нагнітає та ескалує конфлікт з метою в майбутньому використати його як свої політичні девіденди.

«У військовий час не можна провокувати громадян на конфлікт, а тим паче такі дії не личать меру міста. Станом на зараз необхідно негайно спільними зусиллями врегулювати проблему Грибовицького сміттєзвалища і притягнути до відповідальності Андрія Садового. Його дії негативно відзначились не тільки на репутації Львова, а й на іміджі всієї України на світовій арені. Мер, який мислить і діє за радянськими стереотипами, не може керувати європейським містом», – переконані активісти.
Перелік громадських організацій:
ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «ВКРМ»,  ГО «СЛЄМ»,
ГО «Допомога армії України», ГІ «Побратими України», ГІ «Маєш діяти», ГО «Розвиток громади», Львівський обласний Координаційний центр підтримки фронту, ГО «Соціальний захист населення та учасників АТО», ГО «Будуймо Україну разом».

Нагадаємо, що сьогодні у Львові сталися заворушення у стінах Ратуші. Спочатку вхід до міської ради обгородили поліцейські та представники ЛКП «Муніципальна дружина».

Незабаром до міськради прийшли обурені активісти і розпочались сутички та бійки, в яких брали участь і депутати, і активісти, і спецпризначенці. Через надзвичайну ситуацію сесію міської ради скасували.Згодом частина активістів таки «прорвалась» до міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *