ОСТАННІ НОВИНИ

За добу окупанти обстріляли українські позиції 44 рази

|

За добу російсько-терористичні війська 44 рази обстріляли позиції сил АТО із забороненого мінськими угодами озброєння, з них на Маріупольському – 24 та 20 на Донецькому напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем бойовики декілька разів відкривали вогонь неподалік Водяного, Красногорівки та Мар’їнки.

В районі Павлополя та Широкиного російські найманці обстріляли позиції сил АТО двічі, використовуючи міномети калібру 82 мм. Згодом ворог для обстрілів укріпленнь в районі Широкиного та Новотроїцького долучив ще й заборонені Мінськими угодами важкі міномети.

З настанням сутінок супротивник посилив вогонь на Донецькому напрямку, де із мінометів калібру 120 мм двічі накривав позиції ЗСУ поруч Авдіївки, а захисників Опитного та Пісків – з великокаліберних кулеметів, гранатометів, зенітної установки ЗУ-23-2 та 82-мм мінометів, крім того, в Пісках активізувався снайпер.

З 21.00 по 22.00 під щільним мінометним вогнем російських бойовиків опинились захисники Зайцевого.

В 22.10 з території тимчасово окупованого Докучаєвська був відкритий вогонь зі 120-мм мінометів по н.п. Миколаївка. Всього випущено 7 мін. Обстріл тривав до 23.00.

Згодом по позиціях ЗС України поблизу цього ж н.п. ворог використав самохідні артилерійські установки калібру 122 мм.

На Луганському напрямку дотримувалась відносна тиша.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *