ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Савченко повернуть додому?

|

 

Сьогодні бранку Надію Савченку, яку незаконно засуджено у РФ,врешті повернуть додому. Українську військову, нардепа та члена ПАРЄ обмініють на російських ГРУшників, пишуть ЗМІ.

Літак Порошенка найближчими годинами прибуде до Ростова-на-Дону, де буде здійснено обмін Савченко на двох російських громадян. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Savchenko

Літак президента України Петра Порошенка в найближчі години приземлиться в аеропорту Ростова-на-Дону, де його очікує засуджена в Росії Надія Савченко, повідомили інформовані джерела.

«Найближчим часом президентський борт із росіянами Євгеном Єрофєєвим і Олександром Александровим прилетить із Києва до Ростова-на-Дону, куди вже доставлено українку Надію Савченко», – сказав співрозмовник.

За його даними, там же в аеропорту буде здійснено обмін.

Передачу Надії Савченко українській стороні буде здійснено на підставі договору між двома державами про видачу осіб для подальшого відбування покарання.

«У Ростові-на-Дону вже перебувають представники російських правоохоронних органів, які супроводжують Савченко. За двосторонньою домовленістю, українська влада там же передасть двох росіян, затриманих в Україні», – зазначив співрозмовник агентства.

Втім, як повідомляє Українська правда, адвокати української льотчиці не поінформовані про майбутній обмін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *