ОСТАННІ НОВИНИ

Львів увійшов в п’ятірку рекомендованих для відвідання міст світу

ІРИНА ПУПКО для Львівського порталу

|

Львів посів 5-ту сходинку з 10 у рейтингу всесвітньо відомого видання Lonely planet серед міст Європи, які рекомендовано відвідати у 2016 році.

львів

«Це неймовірно гостинне європейське місто, пропонує все найкраще, що є в Україні. Це фестивальна  столиця регіону. Цього року рекордна кількість події – понад 100, найбільш популярні з яких присвячені каві, джазу та українській незалежності», – йдеться на сайті LonelyPlаnet.

Також Львів у цьому спису постав «центральноєвропейським містом із таким само шармом, як і Прага та Краковом, але без натовпу».

«Україна наразі переживає важкі часи, політична ситуація майже не вплинула на західну частину держави», – зазначається на сайті видання.

Перше місце в рейтингу посів півострів Пелопоннес у Греції. Також до списку увійшло місто Орхус у Данії, італійська Венеція та французька місцевість Дордонь.

На шостому місці опинилось місто Ворікшир, що у Великий Британії. Також до рейтингу ввійшло іспанське місто Естремадура, східне узбережжя Тенеріфе, острів Тесел у Нідерландах та Північна Далмація, що в Хорватії.

Довідка
LonelyPlanet є лідером серед світових туристичних компаній, що надихають та інформують мандрівників, починаючи з 1973 року. Це бренд, який пропонує комплексний контент для подорожуючих через різні канали поширення інформації, зокрема публікації рейтингів, путівників, ілюстровані книги відгуків, журнали, мобільні додатки, відео і багато іншого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *