ОСТАННІ НОВИНИ

Новий очільник «Укрзалізниці» хоче зробити підприємство прозорим

|

Для протидії корупції в «Укзалізниці» її новий керівник Войцех Бальчун намагатиметься створити всередині компанії прозорі процедури. Про це повідомляє Укрінформ.

Balchun

За словами Бальчуна, він не гратиме у прокурора, а робитиме процеси всередині підприємства прозорішими.

«Я не гратимуся у прокурора, а намагатимуся створити фундамент під добре організовану компанію, яка діятиме у відповідності до певних відкритих процедур. Саме ці процедури викликатимуть зміни. Якщо я почну бігати із сокирою і кидатимуся на кожний випадок (корупції. – Ред.), то ми не зробимо жодних змін. Нам необхідно здійснювати системні зміни. В результаті ці зміни самі ліквідовуватимуть схильність до корупції, адже ризики будуть дуже високими через серйозні наслідки цих дій», – сказав він.

З іншого боку, зміни робитимуть реальними певні процеси, що будуть зменшувати простір для корупційних дій.

«Звичайно, що кожний конкретний випадок корупції, який з’являтиметься, перевірятиметься відповідними структурами в компанії, і не лише в ній. Утім, я концентруватимуся на формуванні здорового фундаменту для функціонування фірми у майбутньому», – наголосив він.

Призначений Кабінетом міністрів новий керівник ПАТ «Українська залізниця» Войцех Бальчун вступив на свою посаду 16 травня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *