ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський депутат цілий рік жив у злиднях

|

Депутат від «Самопомочі» Ігор Корончевський за 2015 рік не заробив жодної копійки. Принаймні такі дані він оприлюднив у своїй декларації, повідомляє рух «ЧЕСНО».

корончевський

При цьому депутат пов’язаний з рядом підприємств: він є директором і єдиним власником приватного підприємства “Кароль” зі статутним капіталом у 1,6 млн грн, співвласником ТзОВ “Галич-транс” і ТОВ “Західліс”, директором ТОВ “Факро Львів” та співвласником і директором ТОВ “Компанія Край”.

При цьому в декларації депутат згадав лише про директорство у ПП “Кароль”, тоді як про більш як півтора мільйона гривень у статутних капіталах трьох підприємств нічого не вказав.

У своїй біографії на сайті “Самопомочі” депутат також написав, що є засновником компанії “Укр-прокат”, якої немає в реєстрі.

Також депутат пов’язаний з автомийкою на вулиці Винниця, 60г: він активно поширює дописи зі сторінки мийки у Facebook, а на сторінці фірми у Вконтакте взагалі зазначений контактною особою.

Крім цього, у власності депутата та членів його родини перебуває 5 квартир, 3 гаражі, 1 житловий будинок та земельна ділянка площею 14,364 тис. кв. м. У 2014-му Ігор Корончевський задекларував майже 9,5 тис. грн отриманої заробітної плати, тоді як зарплата його дружини за рік становила майже 17 тис. грн.

Як випливає з декларацій, сім’я депутата, яка складається з чотирьох осіб, у 2014 році жила за 26,5 тис. грн. У відповідь на питання про доходи Ігор Корончевський за посередництва прес-служби “Самопомочі” зазначив таке: “Декілька років ми з дружиною займалися підприємницькою діяльністю як фізичні особи-підприємці. За рахунок отриманого прибутку та заощаджень зараз ми маємо змогу утримувати себе”.

Зважаючи на те, що вклади у банках депутат не декларував, можна припустити, що родина два роки жила на заощадження, які тримає в готівці, а автопрокат, автомийка та підприємства, до яких має стосунок депутат, прибутків не приносять. У Львівській міськраді Ігор Корончевський є членом комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики.

Фото: Соцмеренжі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *