ОСТАННІ НОВИНИ

День пам'яті та примирення на Львівщині проведуть під пильним наглядом (програма)

|

Стежити за дотриманням правопорядку на Львівщині 7 – 9 травня буде понад 1,5 тис. поліцейських. Не враховуючи резерв. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Сергій Маруняк.

717

Як розповів керівник Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія, відзначення Дня пам’яті та примирення розпочнуться 7 травня з Урочистого перепоховання військових, котрі загнули у 1944 році на військовому цвинтарі у Рава Руській.

8 травня у Львові о 14.00 відбудеться покладання квітів до Пам’ятного хреста на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328». О 15.00 у подвір’ї Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» відбудеться громадське віче та акція «Вінок Пам’яті». Окрім того, о 16.00 від пам’ятника Івану Франку почнеться хода «Соціального маршу Матерів».

На 9 травня організації ветеранів України подала заявку на проведення заходів з вшанування пам’яті полеглих воїнів, що розпочнеться о 10.00 на Марсовому полі та продовжаться об 11.00 на Пагорбі Слави.

«Очікуємо, що провокацій у ці дні на Львівщині не відбудеться і тому запросили на цей брифінг усіх, хто подавав заявки на проведення заходів та представників громадськості… Можемо запевнити, що у нас достатньо сил та засобів аби забезпечити публічний порядок під час відзначення Дня пам’яті та примирення на Львівщині», – зазначив Дмитро Загарія.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *