ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» здобули омріяну перемогу на «Арені Львів», а «Динамо» стали чемпіонами

|

Львівські «Карпати» розгромно переграли ужгородську «Говерлу» на стадіоні «Арена Львів», який для біло-зелених вважався нефартовим. А Київське “Динамо” достроково “оформило” чемпіонство України, пише football24.

футбол

Вже на старті зустрічі «лев» Бланко-Лещук дивом не влучив у ворота. Після цього моменту ініціативою заволоділи хлопці В’ячеслава Грозного, які двічі влучали в стійку «Карпат».

Господарі, перечекавши облогу своїх воріт, вдало піймали гостей на контратаці. Артур Карноза віддав передачу на Дениса Мірошніченка, і той переграв капітана «Говерли». Дебютний гол Дениса в Прем’єр-лізі!

Другий тайм розпочався з атак львів’ян. Старання «Карпат» увінчалися гольовим пасом Гегама Кадимяна на Олексія Гуцуляка. А наприкінці протистояння остаточно добив поранених «ведмедів» Бланко – як і Денис, аргентинець вперше відзначився в УПЛ.

Тепер в «Карпат» 27 залікових очок, що вивело їх на сьому сходинку у Чемпіонаті України.

Окрім того, Київське “Динамо” у матчі 23 туру Прем`єр-ліги з мінімальним рахунком обіграло Ворсклу і за три тури до закінчення змагань виграло другий поспіль титул чемпіона України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *