ОСТАННІ НОВИНИ

150 родин героїв, які загинули під час АТО, відпочивають у Туреччині

|

Родинам українських героїв, які загинули під час проведення АТО, організовано відпочинок у Туреччині. Всього на відпочинок відправили 150 сімей. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерство оборони України.

За даними відомства, сьогодні вранці, 20 квітня, відправилися на відпочинок до Туреччини 150 членів родин військовослужбовців, які загинули під час проведення антитерористичної операції. Вони матимуть змогу протягом семи діб відпочити в курортній Анаталії. В програму включено не лише розміщення у готелях на берегу Середземного моря, а й насичена екскурсійна програма історичними місцями.

Серед учасників туру – Ольга Карачевська з дітьми – вдова майора Станіслава Карачевського, який загинув від кулі російського окупанта в Криму у квітні 2014 року, а також батьки військового журналіста капітан-лейтенанта Дмитра Лабуткіна, який поклав життя на Дебальцевському плацдармі у лютому 2015 року.

Слід зазначити, що минулого року на відпочинку в Туреччині за аналогічною програмою побували 120 рідних та близьких українських героїв. Програму, яку організовано на запрошення Турецької Республіки, забезпечують офіцери Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України та Головного управління військового співробітництва та миротворчих  операцій Генерального штабу ЗС України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *