ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні немає прогресу у боротьбі з корупцією, - сенатор США

|

Сенатор від штату Нью-Гемпшир Джин Шагін каже, що українські лідери не набагато просунулись у боротьбі з корупцією. Про це повідомляє Еспресо.TV.

корупція

За її словами, першочергові завдання для новообраного прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана – побороти корупцію та реформувати судову систему.

«Продовжувати реформи щодо верховенства права, судової системи, боротися з корупцією, яка стосується щоденного життя людей. Поки ситуація з корупцією не зміниться, пересічні українці не побачать різниці і не будуть задоволені», – сказала Джін Шагін, одна із підписантів листа американських сенаторів до президента Порошенка про занепокоєння через політичну кризу після звільнення міністра економіки Айвараса Абромавичуса.

Також вона додала, що українська влада не просунулася у боротьбі з корупцією.

«Коли я відвідувала Україну, нам українські лідери казали, що ми бачимо справжню зацікавленість у тому, щоб змінити життя людей після революції на Майдані, щоб побороти корупцію, бажання покращити щоденне життя людей. Насправді, вони не на багато просунулись у питанні боротьби з корупцією, щоб задовольнити потреби пересічних громадян України», – сказала сенатор.

Джін Шагін відома своїми жорсткими заявами щодо корупції в Україні. Раніше вона пропонувала президенту Петру Порошенку почати боротьбу з корупцією на власному прикладі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *