ОСТАННІ НОВИНИ

Сестра вмовила Надію Савченко на крапельницю, проте її стан «на межі»

|

Стан Надії Савченко, незаконно ув’язненої в РФ, – «на межі», вона надзвичайно виснажена. Про це повідомив дин з адвокатів Савченко Ілля Новіков, передає Українська правда.

Савченко

За словами адвоката, Віра Савченко таки вмовила сестру на крапельницю.

«Якби вчора сестра Надії – Віра – не вмовила її погодитися на крапельниці, її стан був би зовсім тяжким. Її сили на межі, вона виснажена», – зазначив він.

Новіков додав, що наразі є «більш-менш обгрунтовні підстави вважати, що вона протримається ще кілька днів, до того моменту, поки ми матимемо більш чітке розуміння щодо перспектив про її обмін».

«Це ми можемо зрозуміти, виходячи з того, як у понеділок (18 квітня) завершиться процес  над ГРУшниками Олександровим та Єрофеєвим. Або ж якщо після нього дипломати України та РФ дадуть зрозуміти, що вони погодили умови обміну, і це значить, що ми на фінішній прямій. Або ж – що ми знову у глухому куті і нам наново треба буде шукати способи впливу на владу РФ», – пояснив Новіков.

Він зазначив, що «якщо раптом виявиться, що до обміну виявиться не готовою російська сторона, це буде означати, що вони просто намагаються затягнути час».

«Оскільки попередні домовленості не припускали такого розвитку подій, думаю, можна буде чекати нового втручання європейських і американських політиків», – додав адвокат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *