ОСТАННІ НОВИНИ

«Прем’єрський день» в урядовій кризі України

|

У Вашингтоні занепокоєні через урядову кризу в Україні. Про це заявили речник Білого дому та представник Державного департаменту США, передає ТСН.

яценюк

Ситуацію в Україні вони назвали визначальною для країни, і наголосили, що в американців вона викликає велике занепокоєння. Передати повноваження Яценюка наступнику закликають спокійно. А від нового Кабміну очікують реформ.

«Ми вважаємо важливим, щоб Рада якомога швидше ухвалила новий уряд, відданий необхідним реформам, особливо тим, що рекомендовані Міжнародним валютним фондом та Європейським Союзом. Ми віримо, що уряд України проведе ці реформи. Ми віримо, що він продовжить втілювати Мінські домовленості. Це спільна відповідальність українського уряду, прем’єр-міністра та всіх членів уряду – відкласти розбіжності та зробити потрібні Україні реформи», – йдеться в офіційній заяві США.

Тим часом у самій Україні народні депутати своїм голосуванням мають вирішити долю Арсенія Яценюка, який напередодні написав заяву про відставку. Наразі головна інтрига – хто його замінить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *