ОСТАННІ НОВИНИ

Провели обшуки в офісі компанії «Онур»

|

СБУ провела обшук у львівському офісі турецької компанії «Онур», під час якого вилучили фінансові документи. Про це стало відомо з поінформованих джерел у правоохоронних органах.

298

Факт обшуку також підтвердив головний інженер «Онуру» у Львові Олександр Добоні.

«Приходили, дивилися. Що вилучили – не можу вам сказати, оскільки в цей час я не перебував на місці», – повідомив О.Добоні.

Речник УСБУ у Львівській області Мирослава Клячківська повідомила, що в СБУ Львівщини кримінального провадження за цим фактом немає. Водночас, з її слів, співробітники управління можуть залучатися до проведення обшуків за дорученням слідчого.

За даними ЗМІ, йдеться про кримінальне провадження щодо розтрати коштів при ремонті ділянки автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп від Бродів до Стрия, яке розслідують київські силовики.

Роботи на цій дорозі спочатку мала виконувати іспанська фірма Elsamex S.A., яка порушила умови контракту, так і не приступивши до виконання робіт з відновлення дорожнього покриття.

У серпні 2014 року Укравтодор перепідписав контракт на реалізацію пілотного проекту експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп (від Бродів до Стрия) з турецькою компанію «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Термін реалізації проекту сім років, вартість контракту – 50,5 млн євро.

IA ZIK

Фото: Гал.інфо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *