ОСТАННІ НОВИНИ

Ватерполісти «Динамо» у Харкові здобули п’ять перемог у п’яти матчах

|

Діючі чемпіони України з водного поло, гравці львівського «Динамо», обіграли усіх своїх суперників на 5 турі чемпіонату України, що завершився у Харкові.

динамо

В останньому матчі туру команда Ігоря Зінкевича з рахунком 17:6 обіграла харківський ХПІ. До цього «динамівці» були сильнішими за харківський «Слобожанець» – 4:3, одеську ОНМУ – 13:6, збірну Київщини – 14:6 та ВК «Маріуполь» – 15:5.

Незважаючи на перемогу «динамівців» над головним суперником у боротьбі за золоті медалі харківським «Слобожанцем», чемпіонами України достроково львів’яни стати не зможуть. Зважаючи на те, що відрив «Динамо» від найближчого переслідувача складатиме максимум шість очок, у матчі за перше місце відбудеться плей-офф до трьох перемог однієї з команд. До матчів плей-офф за перше місце відбудеться ще один тур регулярного чемпіонату.

Набравши 69 очок, ватерполісти львівського «Динамо» очолили турнірну таблицю. На три очки менше у харківського «Слобожанця». На третьому місці в турнірній таблиці перебувають гравці одеської ОНМИ, однак через великий відрив у турнірній таблиці одесити, швидше за все, стануть бронзовими призерами сезону 2015/16.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *