ОСТАННІ НОВИНИ

Наталія Шелестак: «Ми повернемося до часів Януковича»

|

Координатор ГО «Варта-700» Наталія Шелестак про вимоги активістів щодо генпрокурора України Віктора Шокіна:

Шелестак

«Якщо ми зараз не підтримаємо людей, які пішли проти системи, якщо ми не підтримаємо людей, які хочуть щось змінити і зламати, започаткувати реформи, то ми не зможемо пройти ту точку неповернення, ми мусимо це робити. Тому що система бореться, вона не зламалась і не хоче ламатись.

Наша вимога – це відставка Шокіна, ми просимо весь депутатський корпус підтримати нашу вимогу в дії. Ми хочемо, щоб був призначений конкурс  на заміщення посади генпрокурора. Ми хочемо, щоб в обласних містах так само пройшли нормальні, прозорі конкурси. Я переконана, що в Україні достатньо патріотів та фахівців своєї справи, які хочуть змінити, будуть міняти. Це наш єдиний шанс. Ми прийшли два роки після Революції і ми не маємо реальних змін. Ми не маємо реальних реформ. І якщо ми зараз не підтримаємо тих декількох людей, які вирішили, що вони це зроблять правильно, то в України шансів нема. Ми повернемося до того, що будемо мати часи Януковича і ми не знаємо, до чого воно призведе в подальшому, бо ми ще маємо глибоку економічну кризу.

Взагалі дуже складно відмовитись від влади. Можливо, Шокін має ще якийсь зовнішній тиск. Я переконана в одному: він має піти. Все, в нього було достатньо можливостей себе проявити, він себе проявив і справа «діамантових» прокурорів показала його повністю».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *