ОСТАННІ НОВИНИ

Топ-5 місцин України, де варто побувати весною

|

Весна – найкращий час для відпочинку. У цю пору року вже не холодно, але ще й не сильно спекотно, а значить саме час для того, щоб відправитися в подорож.

Долина нарцисів

1Помилуватися цвітінням нарцисів можна в першій половині травня. Щоб побачити цю красу й відчути прекрасний аромат вирушайте в Закарпаття, а точніше – в урочище Кіреші поблизу міста Хуст.

Цвітіння Сакури

сакура

Ужгород – гарне місто в будь-який час року, але навесні воно набуває особливого шарму. У цю пору року місто просто потопає в пелюстках сакури. А який запах! До речі, це ідеальне місце для весільної церемонії.

Дунайський біосферний заповідник

заповідник

У місті Вилкове в Одеській області знаходиться унікальний заповідник. У березні, поки в інших містах України ще холодно, а іноді й випадає сніг, у Вилково починають цвісти сади й повертаються птахи, в тому числі й пелікани. До речі, Вилкове ще називають “українською Венецією”. Чи так це, дізнайтеся самі, відвідавши заповідник.

Водоспад Шипіт

шипіт

Побачити водоспад можна вже в перший весняний місяць, коли на схилах Гемби тануть сніги. Шипіт – один з найкрасивіших і найбільш повноводних водоспадів Закарпаття, який знаходиться в горах на околиці села Пилипець.

Асканія-Нова

Асканія

Не пропустіть шанс побачити красу українського степу, який цвіте тільки навесні. Не обмежуйтеся тільки пішохідною екскурсією по зоопарку та дендропарку, а вирушайте на машині в степ, де пасуться стада рідкісних копитних тварин.

Автор – Єлизавета Заносієнко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *