ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу вулицями Львова пройде нічна піша проща у Страдч

|

У суботу, 26 березня, всьоме вулицями Львова пройде нічна піша проща у село Страдч Яворівського району для мігрантів та іммігрантів та їхніх родин. Мета прощі – молитовне спілкування, ділення та ознайомлення із проблемами родин мігрантів та іммігрантів, їхньою адаптацією у суспільстві, творення спільноти.

IMG_0687

«Молитва має велику силу. Молитися не за таку чи таку розв’язку. Не мета молитви – радити Богові, як воно буде краще. Не думаю, що Бог потребує радників. У своїй молитві ми мусимо поручити Богові свою ситуацію, – він бачить вихід із нашого глухого кута краще за нас. Він уміє розв’язувати будь-що. Це надзвичайно важливо – свідомо залишити вибір Богові!», – каже Блаженніший Любомир Гузар.

Організовує пішу прощу Референтура у справах мігрантів та іммігрантів Львівської архиєпархії, за підтримки БО «Фундація Духовного Відродження».

Програма зустрічі:

26 березня, субота

20.00 Молебень до Божого Милосердя в соборі Святого Юра. Прохід через двері Божого Милосердя та благословення копією Чудотворного образа.

21.00 Початок прощі. Пісні, вечірні молитви, молитва біля могили б.п.ієрм. Дм. Блажейовського, молитва тиші, панахида на могилі б.п.ієрм. Ол. Зарицького.

27 березня, неділя

02.30 Подячні стихири біля фігури Матері Божої, пісні, вервиця до Божого  Милосердя, свідчення прочан, намірення, Ісусова молитва.

05.30 Свята Літургія, Хресна дорога.

Повернення додому кожен організовує особисто.

З собою мати: перекуску, вервицю, молитовник, ліхтарик, плащ-накидку, зручне взуття.

Фото: palomnyk.at.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *