ОСТАННІ НОВИНИ

Цього тижня Порошенко має намір оголосити демобілізацію

|

Президент Петро Порошенко цього тижня підпише наказ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації. Про це глава держави заявив на зустрічі з бойовими командирами 22 березня, передає УП.

АТО

“Останні цифри укладення контрактів, які відбулися з початку поточного року, дають нам усі підстави для оптимізму. До тренувальних і навчальних центрів вже спрямовано 13 тисяч військовослужбовців, які уклали контракт у цьому році”, – сказав він.

“Це дає можливість значно посилити і мотивацію, і якість підготовки, і відповідним чином скоротити плани щодо мобілізації”, – додав Порошенко.

“До речі, маю ще одну приємну новину. Цього тижня я підпишу указ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі. Вони матимуть можливість, відслуживши, відправитись додому”, – заявив президент

За його словами, для реалізації завдань сьогодення буде проаналізовано і суттєво скорочено плани щодо мобілізації.

“Моє завдання – щоби левова частина комплектації (армії 0відвуалася через контрактну складову. Тому темп укладання контрактів наказую не збавляти, а лише нарощувати”, – сказав Порошенко

Президент також зазначив, що декілька днів тому він підписав “важливі документи для підвищення обороноздатності” України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *