ОСТАННІ НОВИНИ

Бійцям-інвалідам АТО подарують зустріч із всесвітньо відомим мотиваційним тренером Ніком Вуйчичем

|

У Києві 7 квітня відбудеться зустріч із людиною-легендою Ніком Вуйчичем — мотиваційним тренером, що народився без рук та ніг. Українка з Нью-Йорка Наталія Стельмах спільно із проектом Wounded Warrior Ukraine організовує 300 безкоштовних квитків для ветеранів АТО, повідомляє VIDIA.

07cbcbc15bbac8ff3bc0e31fcd9bd3e0_L (1)

«Nataliya Stelmakh святкує День Народження 17 березня. Найкращий подарунок для неї — це допомога тим, котрі самі потребують допомоги. Ната організовує 300 квитків для ветеранів на Ніка Вуйчича в Києві 7 березня в співпраці з Wounded Warrior Ukraine project. За частину з них вона платить сама. На інші квитки буде велика знижка. Ми шукаємо кошти, щоб проплатити ці квитки і організувати технічне забезпечення в залі для людей з обмеженими можливостями — тих, котрі не можуть пересуватись самостійно, і для яких людина з схожими обмеженнями, що при цьому живе повноцінним життям, буде великим прикладом», — написала у Facebook член команди WWU, викладач Hunter College у Нью-Йорку Ірина Вушко.

Буквально за чотири дні вдалося зібрати необхідні на реалізацію задуму 5 тисяч доларів — у тому числі завдяки пожертвам українців з діаспори.

Наразі організатори шукають учасників бойових дій на Сході, які втратили кінцівки, аби подарувати їм квитки на зустріч із Вуйчичем.

Бажаючі можуть зареєструватися за посиланням.

Реєстрація відкрита до 5 квітня. Квитки отримають перші 200 зареєстрованих.

Додамо, що спершу у мережі виникли питання до організаторів — оскільки місцем проведення було зазначено Палац Спорту, який у свою чергу спростував це. Утім пізніше організатори — Olerom Consulting — перенесли зустріч у НСК «Олімпійський» і на підтвердження виклали відео, на якому сам Нік Вуйчич говорить про майбутній виступ у Києві.

Довідка

Нік Вучич — народився 1982 року із рідкісною патологією: у хлопчика були відсутні кінцівки — обидві руки і обидві ноги. Попри це, він веде активний спосіб життя: об’їздив більше 45 країн, виступаючи у школах, університетах та інших організаціях. Бере участь у теле-шоу й пише книги. Одружений, має двох дітей.

Фото: katolik-gomel.by

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *